top of page

Site Rules

No offensive content

-

No spreading of any copyrighted material

-

No spamming or advertising

-

Admin decisions are final

-

Please be nice

FAQ

FAQ

 • Hoe kan ik de privacy van mijn profiel wijzigen ?
  Leden kunnen hun profiel als openbaar of privé instellen en beslissen wat ze met anderen willen delen. Ze kunnen schakelen tussen deze instellingen op hun profielpagina in hun ledenaccount. Om de privacy van een ledenprofiel te wijzigen: (Wanneer je bent ingelogd) Klik op de dropdown op de inlogbalk voor leden. Klik op Profiel. Klik op Profiel bewerken. Klik onder Accountinstellingen op de Zichtbaarheid profiel-dropdown en selecteer de privacy van je profiel (bijvoorbeeld: Profiel privé maken of Profiel openbaar maken). Klik op Bevestigen.
 • Welke profielen kan ik instellen ?
  Er zijn twee soorten profielen: Openbare profielen: De profielen van leden zijn zichtbaar voor andere websiteleden. Ze kunnen volgen en gevolgd worden, posten, opmerkingen achterlaten en reageren op posts en activiteiten. Privéprofielen: Alleen de namen en profielfoto's van leden zijn zichtbaar. Ze kunnen de inhoud van de website volgen of gevolgd worden, opmerkingen plaatsen, posten en reageren.
 • Waarom heeft het Ledengedeelte een aparte functie binnen de website zelf?
  Elk ledengedeelte wordt geleverd met privépagina's (bijv. Mijn Account, Meldingen) waarmee leden hun persoonlijke gegevens kunnen bekijken.
 • Wat is "Agenda en Activiteiten"
  Hier kun je de komende activiteiten bekijken, inschrijven en aan deelnemen.
 • Wat is een Blog Concept?
  Een Blogconcept is een Blog in de maak. Zolang deze niet gepost is kunt u in alle rust hieraan werken. Geen andere Leden kunnen dit zien.
 • Wat is bloggen?
  De term blog is al bijna zo oud als het internet zelf, al noemde men het eerst een weblog. Oftewel een log (soort dagboek) op het web (oude naam van het internet). Weblogs waren dus een eigenlijk gewoon online dagboekjes Informatief of inspirerend In een blog vertel je iets aan de lezer waar hij wat aan heeft. Heel vaak is dat iets informatiefs maar het kan ook inspirerend zijn. Persoonlijk Het leuke van een blog is dat het altijd iets persoonlijks heeft. Informeel Bij een blog hoort ook altijd een losse en informele schrijfstijl. Dat maakt bloggen ook zo makkelijk en leuk om te doen. Je hoeft je niet te houden aan saaie stijlregels die je wellicht op school geleerd hebt. Schrijf gewoon zoals je praat. En omdat iedereen kan praten, kan ook iedereen bloggen. Reageren Ook dit is iets wat een blog onderscheidt van de meeste andere artikelen: de mogelijkheid voor de lezer om te reageren.
 • Wat kan ik doen met "Mijn Galerij"?
  Met de Shared Gallery (alle LOG Leden delen de media) kun je beginnen met het delen van je foto's en video's door ze naar je galerij te uploaden.
 • Wat is een Galerij?
  Voeg afbeeldings-, video- en tekstitems toe aan je galerij.
 • Wat zijn Meldingen ?
  Je ontvangt een melding wanneer iemand interactie heeft met de website (bijvoorbeeld als iemand een Blog heeft gemaakt, een foto heeft ge-upload , etc ..
 • Meldingsinstellingen beheren: Settings
  Je kunt kiezen welke meldingen je wilt ontvangen en waar je ze wilt zien. Dit doe je in Settings.
bottom of page